EM-kval damer, Sverige-Danmark från Gamla Ullevi, Göteborg. Avspark klockan 18.45.

Annons:
[GIKmio]
2015-10-27 18:44
#1

Startelvan har redan publicerats i EM-kvalinlägget, men kommer här igen: Hedvig Lindahl – Jessica Samuelsson, Nilla Fischer, Linda Sembrant, Elin Rubensson – Lisa Dahlkvist, Petra Larsson, Caroline Seger – Sofia Jakobsson, Lotta Schelin, Olivia Schough.

#3

3 min. Hörna Danmark.

[GIKmio]
2015-10-27 18:50
#4

4 min. Sverige får ett jätteläge..

[GIKmio]
2015-10-27 18:51
#5

Seger tar för lång tid på sig med avslutet, annars hade det varit 1-0..

[GIKmio]
2015-10-27 18:55
#6

8 min. Sverige har haft mest boll hittills.

Annons:
[GIKmio]
2015-10-27 19:01
#7

15 min. Händer inte så mycket just nu. Danskorna försökte få till något men avslutet var tamt.

[GIKmio]
2015-10-27 19:07
#8

21 min. Ny riktigt bra målchans för Sverige..

[GIKmio]
#9

Schelin med skott i burgaveln.

[GIKmio]
2015-10-27 19:10
#10

24 min. Hörna Sverige

[GIKmio]
2015-10-27 19:12
#11

Blev ett litet tryck mot det danska målet efter hörnan innan danskorna lyckas rensa.

[GIKmio]
2015-10-27 19:19
#12

33 min. Frispark Danmark. Blir ofarlig..

[GIKmio]
2015-10-27 19:20
#13

34 min. Rubensson trycks ner i straffområdet. Ingen straff.

Annons:
[GIKmio]
2015-10-27 19:21
#14

34 min. Hörna Sverige

Martin
2015-10-27 19:22
#15

I våras spelade man 3-3 i en träningsmatch. I Algarve cup förra året vann Sverige med 2-0 och vid Dam-EM 2013 spelade man 1-1.

mvh Martin

[GIKmio]
2015-10-27 19:24
#16

37 min.  Bra målchans för Danmark.  Nadim med misslyckad nick.

[GIKmio]
2015-10-27 19:25
#17

#15 Mycket talar för att det blir jämnt ikväll också.

[GIKmio]
2015-10-27 19:27
#18

40 min. Schough får Sveriges tredje goda målchans..

[GIKmio]
2015-10-27 19:31
#19

45 min.  Jakobsson prickar ribban!

[GIKmio]
2015-10-27 19:33
#20

Halvtid och 0-0. Kunde ha varit några måls ledning för Sverige. Vi får hoppas det blir nätkänning i andra halvlek.

#22

46 min. Hörna Sverige

[GIKmio]
2015-10-27 19:58
#23

56 min. Svensk press just nu.

[GIKmio]
2015-10-27 20:01
#24

59 min. 1-0 Caroline Seger

[GIKmio]
2015-10-27 20:06
#25

64 min. Nu haltar Seger ut.. Emilia Appelqvist kommer in istället.

[GIKmio]
2015-10-27 20:13
#26

71 min. Hörna Danmark

#28

73 min. Varning Sofia Jakobsson.

[GIKmio]
2015-10-27 20:16
#29

74 min. Byte Danmark: Gajhede går ut- Rasmussen kommer in.

[GIKmio]
2015-10-27 20:21
#30

78 min. Byte Sverige: Sofia Jakobsson går ut- Stina Blackstenius kommer in.. debutant

[GIKmio]
2015-10-27 20:24
#31

82 min. Hörna Danmark

[GIKmio]
2015-10-27 20:29
#32

87 min. Blackstenius tar för god tid på sig med passningen, annars hade Schelin fått ett jätteläge.

[GIKmio]
2015-10-27 20:31
#33

89 min. Troelsgaard med ett skott över. Tiden början springa iväg för Danmark nu.

[GIKmio]
2015-10-27 20:32
#34

90 min. Ny chans för Danmark. Kristiansen missar målet.

Annons:
[GIKmio]
#35

90+1 min. Frispark Danmark

[GIKmio]
2015-10-27 20:33
#36

90+2 min. Hörna Danmark

[GIKmio]
2015-10-27 20:34
#37

90+3 min. Farlig frispark för Danmark!

#39

Matchen är slut och vi får en svensk seger med 1-0.. med matchens enda mål av Seger 😃

[GIKmio]
2015-10-27 21:15
#40

11 244 personer såg matchen på plats. Rekordpublik för en EM-kvalmatch i Sverige.