[GIKmio]
2016-03-02 18:05

Damlandslaget: OS-kvalet startar

OS-kvalet startar ikväll klockan 19:30 mot Norge,

Sveriges matcher i kvalet. Endast gruppsegraren går vidare till OS-turneringen i sommar

#1

Svenska startelvan mot Norge: Lindahl- Eriksson, Sembrant, Fischer, Rubensson- Appelqvist, Seger, Dahlkvist- Schough, Schelin, Jakobsson

[GIKmio]
2016-03-02 19:39
#2

Lisa Dahlkvist nickar in 1-0 till Sverige i andra matchminuten. Svensk smakstart.

[GIKmio]
2016-03-02 19:40
#3

Matchen spelas i Rotterdam. Ingen hemmafördel för något av lagen.

[GIKmio]
2016-03-02 19:57
#4

Fortsatt svensk ledning med 1-0 efter 25 minuter.

#6

Timmen spelad, halvtimmen kvar. Sverige håller sitt 1-0.

#9

Matchen är slut. Sverige besegrar Norge med 1-0 och den segern var viktig.

[GIKmio]
2016-03-04 21:53
#10

Imorgon kväll väntar Schweiz.  En seger där kan föra Sverige åtminstone halvvägs till Rio..

[GIKmio]
2016-03-05 20:07
#11

Sveriges startelva mot Schweiz: Hedvig Lindahl – Jessica Samuelsson, Emma Berglund, Linda Sembrandt, Magdalena Eriksson – Josefin Johansson, Lisa Dahlkvist, Caroline Seger – Olivia Schough, Lotta Schelin, Sofia Jakobsson.

[GIKmio]
2016-03-05 20:10
#12

Sverige-Schweiz står 0-0 i slutet av första halvlek.

[GIKmio]
2016-03-05 20:16
#13

Caroline Seger gör 1-0 för Sverige i  43:e minuten.!

Annons:
[GIKmio]
2016-03-05 20:18
#14

Sverige leder med 1-0 i halvtid mot Schweiz.

#16

Två dagar till matchen mot Holland. Vi tror på minst en poäng och dom svenska damerna får då resa till Rio i sommar.

[GIKmio]
2016-03-09 19:01
#17

Sveriges startelva mot Holland:
1 Hedvig Lindahl – 15 Jessica Samuelsson, 5 Nilla Fischer, 3 Linda Sembrant, 23 Elin Rubensson – 20 Emilia Appelqvist, 7 Lisa Dahlkvist, 17 Caroline Seger – 10 Sofia Jakobsson, 22 Olivia Schough, 8 Lotta Schelin.

#21

Norge har gjort 1-0 mot Schweiz och har just nu OS-biljetten.

[GIKmio]
2016-03-09 19:51
#22

20 minuter har passerat. Men ett ynka litet mål skickar Sverige till OS.

#24

Schweiz kvitterar mot Norge. Nu är Holland i OS. Här svänger det.

[GIKmio]
2016-03-09 20:11
#25

Fem minuter kvar av ordinarie tid av första halvlek. Nära 2-0 till Holland för någon minut sedan.

[GIKmio]
2016-03-09 20:17
#26

Sverige kvitterar till 1-1. Olivia Schough, precis lagom till halvtidsvilan. Sverige nu åter i OS.

#28

Sverige har startat betydligt bättre dom första minuterna i andra halvlek. Jättechans för Schelin.

[GIKmio]
2016-03-09 20:43
#29

Lotta Schelin ut. Haltar av planen. Stina Blackstenius in i stället. Vi närmar oss timmen spelad.

[GIKmio]
2016-03-09 20:55
#30

20 minuter kvar plus några tilläggsminuter. Sverige till OS om resultatet 1-1 står sig eller om Sverige gör ytterligare mål.

[GIKmio]
2016-03-09 21:09
#31

83 minuter:

Byte i Sverige. Emma Berglund in. Olivia Schough ut.

[GIKmio]
2016-03-09 21:16
#32

Vi är på övertid och holländsk nick på hörna tar i ribban!

#34

Där är det klart! Sverige-Holland slutar 1-1 och Sverige är klart för OS i Rio i sommar..

Annons:
[GIKmio]
2016-03-09 21:21
#35

Vilken fotbollssommar vi har framför oss. Först herrlandslaget i EM, sedan herrarnas U21-landslag och damlandslaget i OS..

Kjelle
2016-03-09 21:32
#36

Härligt. Fast min sambo lär bli tokig om jag sitter och ser på fotboll hela tiden i sommar.

[Nomen Nescio]
2016-06-29 06:57
#37

Sundhage har presenterat sin spelartrupp till OS:

Målvakter: Hilda Carlén, Piteå, Hedvig Lindahl, Chelsea.

Försvarare: Nila Fischer, Wolfsburg, Magdalena Eriksson, Linköping, Jessica Samuelsson, Linköping, Emma Berglund, Rosengård, Jonna Andersson, Linköping, Linda Sembrant, Montpellier.

Mittfältare: Kosovare Asllani, Manchester City, Lisa Dahlqvist, Kif Örebro, Caroline Seger, Paris SG, Elin Rubensson, Göteborg, Emilia Appelqvist, Djurgården.

Anfallare: Stina Blackstenius, Linköping, Fridolina Rolfö, Linköping, Olivia Schough, Eskilstuna, Lotta Schelin, Rosengård, Sofia Jakobsson, Montpellier.

Reserver: Emelie Lundberg, Eskilstuna, Hanne Gråhns, Kif Örebro, Amanda Ilestedt, Rosengård, Pauline Hammarlund, Göteborg.