Läst 1028 ggr
[GIKmio]
3/24/16, 6:39 AM

Ikväll kl. 19.45: Turkiet-Sverige

Det har pratats en hel del om kvällens träningsmatch mot Turkiet på sistone, inte bara det sportsliga. Men klockan 19:45 startar matchen.

Annons:
[Carpinus]
3/24/16, 6:43 AM
#1

Hoppas att vi slipper otrevligheter utanför planen, och att Hamrén får de svar han vill ha på det sportsliga planet. Skall bli intressant att se hur laget fungerar utan Zlatan!

[GIKmio]
3/24/16, 7:10 PM
#2

Sveriges startelva: Robin Olsen-Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Victor Nilsson-Lindelöf, Ludwig Augustinsson- Jimmy Durmaz, Albin Ekdal, Kim Källström, Erkan Zengin- John Guidetti, Marcus Berg

#4

Snart halvtimmen spelad. Härligt tryck på läktaren och Sverige verkar klara sig bra utan Zlatan.

[GIKmio]
3/24/16, 8:21 PM
#5

31 minuter: 1-0 till Turkiet och ljudnivån ökade med ett antal decibel.

[GIKmio]
3/24/16, 8:22 PM
#6

Tosun smällde dit den rakt upp i taket. Där hängde icke svenskarna med.

Annons:
[GIKmio]
3/24/16, 8:37 PM
#7

Slut på första halvlek. Turkiet leder med 1-0 men Sverige skapar chanser. En intressant och spännande andra halvlek väntar.

#9

55 minuter. Varning på Kim Källström som var tvungen att fälla turken. Turkarna är rejält snabba i sina anfall.

[GIKmio]
3/24/16, 9:21 PM
#10

74 min. 1-1 Andreas Granqvist kvitterar. Precis som turkarnas mål så gick det fort.

[GIKmio]
3/24/16, 9:29 PM
#11

81 min. Turkiet tar ledningen igen. Tosun med ett nickmål.

[GIKmio]
3/24/16, 9:41 PM
#12

Matchen är slut. Turkiet besegrar Sverige med 2-1. Nästa träningslandskamp väntar på tisdag mot Tjeckien.