Dagens spelare

Stefán Þórðarson

2009-09-19 15:48 #0 av: Maja

Stefán Þórðarson är namnet på den isländska fotbollsspelaren som idag presenteras i en artikel!

Stefán Þórðarson föddes den 27 mars år 1975 i Akranes, Island. Där började han spela fotboll i laget ÍA Akranes, men flyttade snart till Sverige och Östers IF. Där stannade han i ett år innan han flyttade vidare till Norge, Tyskland, England, tillbaka till Island ett år för att sedan hamna i Sverige igen. Denna gång fick det bli IFK Norrköping där han slog igenom stort. Till en början gick det väl inte allt för bra, då han bara lyckades göra ett mål under sin debutsäsong, men därefter gick det bara bättre och bättre! Under två år hann han spela 75 matcher och gjorde 23 mål. Han har även hunnit med sex stycken landskamper för Island.

Men precis som med de flesta fotbollsspelare så flyttade Stefán vidare. Efter IFK Norrköping så hamnade han återigen hemma på Island. Efter ett år så kände han att det var dags att prova på något nytt och valde då att flytta tillhamnade han återigen hemma på Island. Efter ett år så kände han att det var dags att prova på något nytt och valde då att flytta till Liechtenstein. Suget efter IFK Norrköping fanns dock alltid kvar och till slut så valde han att återvända till Sverige och laget.

Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Stefán_Þórðarson

Anmäl
2009-09-20 08:52 #1 av: Tatsja

Isländska spelare som man minns, finns det väl inte så många av?

Väl mött, Tatsja

Du tittar väl in på Fotboll iFokus?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.