Allsvenskan herrar

Du har väl skaffat säsongsbiljett?

2012-02-17 08:53 #0 av: Jimmy.L

Nytt år massa nya spelare i ditt favorit lag och du har säsongsbiljett hoppas jag.

Än ligger snön i stora delar av landet men det är bara 44 dagar kvar till den Allsvenska starten. Många lag har i skrivande stund spelat endel träningsmatcher och varit på eller ska på träningsläger, endel nya spelare har tillkommit i ditt lag! 2012 Ser ut att bli en folkfest innan ens den har startat, lag som Göteborg, AIK, Djurgården m, m har sålt fler säsongsbiljetter än förra året.

Iår kommer Råsunda att rivas vilket betyder att en anrik arena går i graven, även om man håller på ett annat lag tycker man det är trist att Råsunda rivs. Vem har inte sätt fotboll där på plats eller på tv genom åren. En ny arena tar form ute i Solna för ca 50.000 åskådare.

Själv kommer jag ta plats på Stockholms Stadion som fyller 100 år och det blir troligen Djurgårdens sista år på Stadion. Så oavsätt vilket lag du håller på tycker jag du ska säkra en säsongsbiljett till just ditt favoritlag. Det bidrar till mer intresse för ditt lag och billigare att inskaffa säsongskort än att köpa lösbiljetter. Vi ses på läktaren 2012!

 

Anmäl
2012-02-17 10:04 #1 av: Leffe

Säsongskort är en jättebra grej om man håller på ett lag och har tänkt sig se lagets hemmamatcher. Vad är det som är bra med säsongskortet då? Oftast är det lite billigare än lösbiljetter räknat över hela säsongen. Det viktigaste tror jag ändå är att klubben får in en garanterad summa inför säsongen.

Anmäl
2012-02-17 11:01 #2 av: Jimmy.L

Jo för klubbarna är det en viktig del av deras budget och kunna köpa spelare, sen är ju priset på många säsongskort väldigt billigt jag kommer betala i snitt 66kr per match tack vare säsongskortet och man slipper kostnaden som Ticnet lägger på, och kan man inte se alla matcher går det utmärkt att ge bort den eller sälja.

Anmäl
2012-02-17 11:11 #3 av: Leffe

Säsongskort är bra för alla parter

Anmäl
2012-02-17 16:41 #4 av: GIKmio

Jag köper inte säsongskort då det är en bra bit till Borås. Men har funderingar på att åka ner och titta på någon match i år.

Sörj inte över att du åldras

många får inte den chansen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.