Allsvenskan herrar

1a halvlek

2012-05-25 08:28 #0 av: Jimmy.L

Så var det EM uppehåll för Allsvenskan och här kommer lite av mina tankar om omgång 1 till 12.

Då har vi spelat 12 omgångar av Allsvenskan och tabellen är lite som jag trodde fast Helsingborg trodde jag skulle vara högre upp i tabellen just nu ligger dom på en 5:e plats, överraskningen så här långt är Häcken som spelade ut Malmö med 5-0 hemma i omgång 2. Elfsborg har gjort ett litet ryck i tabellen och leder Allsvenskan på 30 poäng före malmö på 22 poäng.

Kikar vi i botten hittar vi Örebro som inte har vinnit någon match iår, dom har endast 4 inspelade poäng på 12 matcher, GAIS ligger framför dom på 9 inspelade poäng och bara 1 vunnen match. På kvalplats hittar vi Gefle med 11 poäng. Dessa lag trodde jag inte skulle ligga här utan snarare Syrianska (nu på en 9e plats) och Åtvidaberg som ligger 6a just nu.

För mitt Djurgården så har målvakts spelet inte varit bra, lika så försvaret där vi har släppt in mål efter vi har tagit ledningen i matcherna. Hela 5 matcher i rad har vi spelat 1-1 vilket är ett nytt rekord i Allsvenskan.

30 Juni drar Allsvenskan igång igen det ger dig tid att njuta av kommande EM samt köpa biljett till ditt favoritlags nästa hemma match.

 

 

Anmäl
2012-05-26 09:00 #1 av: Bettan

För mig är Fjurgården en besvikelse, Tycker sedan att Sundsvall tagit fler poäng än jag trodde de skulle göra. Med Örebro är det precis tvärtom. Hade inte trott att det skulle så pass bra för Syrianska som det gjort.

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl
2012-06-01 13:20 #2 av: Tatsja

Jag instämmer med Bettan80. Ledsen över att vårt lag inte ligger bättre till, men grattis till överraskningarnas lag

Väl mött, Tatsja

Du tittar väl in på Fotboll iFokus?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.