Allmänt

Vilken thriller

2012-10-05 02:08 #0 av: Bettan

Den svenska fotbollssäsongen närmar sig slutet och är en jättespännande thriller på många plan.


M=Spelade matcher  V=Vunna matcher  O=Oavgjorda matcher
Mål+=Gjorda mål  Mål-=Insläppta mål  P=Poäng

I Allsvenskan handlar det i första hand om fyra lag när det gäller vem som ska bli svensk mästare Elfsborg, Häcken, AIK, Malmö. Dessa lag skuggas av Norrköping och Helsingborg.

Sedan har vi vilket lag som ska hamna i kvalspelet. Det står mellan Sundvall, Syrianska och Gävle. Åtvidaberg och Djurgården ligger också nära hetluften.

Det återstår fem omgångar.

I damallsvenskan handlar det om två lag när det gäller SM-titeln och det är LdB Malmö och Tyresö. Fyra omgångar återstår.

Superettan är också mycket spännande

Den stora frågan är vilket lag som kommer följa Öster till allsvenskan utan kvalspel. Det handlar om Halmstad och Brommapojkarna. Hammarby och Ljungskile ligger inte långt borta heller .

I den spännande bottenstriden om vilka två lag som ska åka direkt ned till division 1 står mellan Värnamo, Umeå och Trelleborg. Degerfors är inte heller ur farosonen. Sedan är det strid om vilket det andra laget ska bli som får kvala för att vara kvar. Det handlar då om Degerfors, Assyriska, Varberg eller Jönköpings Södra.

Fyra omgångar återstår.

Spännande är det.

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl
2012-10-05 11:03 #1 av: Catwoman

Jag hoppas Södertäljelagen håller sig kvar.

Var positiv -må bra

Bandy iFokus

Anmäl
2012-10-05 15:19 #2 av: GIKmio

Jag hoppas allra främst att Degerfors ska hänga kvar. Tänk att en sådan liten ort är med i dom översta serierna år efter år.

Sajtvärd för Öl i fokus. Medarbetare på Sport i fokus och Värmland i fokus..

Anmäl
2012-10-06 08:52 #3 av: Lasse

Visst är det spännande. Jag hoppas AIK tar hem bucklan.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.