Arenor

En epok går i graven

2012-11-22 09:23 #0 av: Bettan

Första fotbollsmatchen som spelades på fotbollsstadion var den 18 april 1937 då AIK mötte Malmö FF. Idag den 22 november 2012 avslutas epoken Råsunda Fotbollsstadion med matchen AIK mot Napoli i Europe League. En epok går i graven.

Råsunda Fotbollsstadion

Efter kvällen kommer inget att bli som förut. Nu blir det inte längre att åka tunnelbana till Solna Centrum. Det blir ju inga fler derbyn på Fotbollsstadion. Så då har jag inget i Solna Centrum att göra. Kommer Friends Arena att ge samma härliga stämning. Ja det får framtiden utvisa. Självklart beror mycket på oss i publiken, men i alla fall jag kommer sakna Råsunda. Det vet jag redan nu.

På söndag kan man komma till Fotbollsstadion för att nedmontera en stol eller  annat som man kan ha minne. Mer om det kommer tydligen stå på svenska fotbollsförbundets hemsida. Själv kommer jag inte ge mig dit. Det känns alldeles för sorgligt att se nedmontering. Jag vill minnas fotbollsstadion för alla härliga derbyn.

Nu ska hela rasket rivas!


Foto: Thrillh This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 Generic license.
Källa: Svenska Wikipedia 22/11 2012

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl
2012-11-22 13:07 #1 av: Leffe

Tänk om man kunnat vara där och titta i kväll

Anmäl
2012-11-22 20:46 #2 av: Bettan

Här finns allt om söndagens "rasering".

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.