16-delsfinalerna spelas 7-8 oktober samt 14-15 oktober.

Dags för match för Rosengård idag  (matchstart klockan 16:30)

Rosengård vann med 2-0 och KIF Örebro med 3-0.

[Carpinus]
2015-10-16 10:51
#4

Som väntat inga problem i hemmareturerna varken för FC Rosengård eller Kif Örebro, det blev storsegrar mot  PK-35 Vantaa (7-0) respektive PAOK (5-0). Nu väntar åttondelsfinaler och rimligtvis något mer kvalificerat motstånd de båda svenska lagen.

Lottning till åttondelsfinalen sker den 19 oktober.

#8

Ingen kontinuerlig bevakning, men Örebro satte 1-0 i tredje minuten, och det är ställningen fortfarande efter tjugo minuter spelade.

[Carpinus]
2015-11-11 20:08
#9

KIF leder fortfarande med 1-0 efter 50 minuter.

#11

PSG kvitterade i 71:e minuten, och det står 1-1 fortfarande tio minuter kvar. Publiksiffran goda 5976 betalande.

[Carpinus]
2015-11-11 20:57
#12

Matchen slutade 1-1, Mittag målskytt för PSG.

[Carpinus]
2015-11-12 11:35
#13

Bra gjort av Örebrotjejerna, men det krävs närmast en bragd borta för att slå ut fransyskorna.

Ikväll ställs Rosengård mot Verona borta.

Annons:
[GIKmio]
2015-11-12 15:21
#14

#13 Lagen har möts tidigare.. då gick Rosengård vidare.

[GIKmio]
2015-11-12 20:37
#15

Matchen Verona-Rosengård är igång sedan fem-sex minuter.

[Carpinus]
2015-11-12 22:07
#16

Rosengård vann med 3-1.

6´Marta 0-1
30´Pirone 1-1
37´ Sofie Junge Pedersen  1-2
77´ Sara Björk Gunnarsdottir 1-3

[Carpinus]
2015-11-15 16:10
#17

För KIF:s returmatch borta mot PSG kan det förståeligt nog bli fråga om ändrat matchdatum. UEFA skall ha möte om matchen klockan sex i kväll. Det är redan bestämt att matchen skall spelas i Paris, men datum kan komma att ändras. Detta inhämtat på na.se.

[Carpinus]
2015-11-15 19:44
#18

#17 UEFA-beskedet dröjer till i morgon. KIF har avbokat sina biljetter, men är beredda att åka om matchen trots allt skall spelas på den tidigare utlysta tiden.

[Carpinus]
2015-11-16 16:37
#19

#17 Besked har nu kommit - det blir match på onsdag.

#21

KIF åkte lite snopet ut efter 0-0 borta. Hemmamatchen slutade 1-1, så PSG gick vidare på mer gjorda mål borta. Synd - det var bra gjort att klara två oavgjorda mot storlaget…

[Carpinus]
2015-11-19 08:42
#22

Ikväll är det alltså dags för Rosengård.  De har en behagligare sits än Örebroarna efter 3-1 borta mot Verona. Det behövs väl närmast ett jordskred till för att de skall tappa det här?

[Carpinus]
2015-11-19 19:49
#23

#22 Halvtid 1-1

20´ Melania Gabbiadini 0-1
 37´Josee Belanger 1-1

[GIKmio]
2015-11-19 21:36
#24

Här sprang det i väg rejält i andra halvlek. Rosengård vann med 5-1, och sammanlagt 8-2. Marta svarade för ett hattrick.