04. Division 1 herrar

Ettankollen herrar

2015-10-18 20:16 #0 av: [Carpinus]

I division 1 norra är Dalkurd klara för superettan sedan ett bra tag. Hårt om kvalplatsen mellan i första hand Akropolis och Luleå, som möts nästa gång, i den näst sista omgången. Hårt i botten mellan sex lag.

I Söderettan är det klart att den gamla bekantingen Trelleborg återkommer till Superettan. Om Örgryte besegrar Oddevold borta i morgon är de klara för kval, annars har Öster en viss möjlighet att hota om kvalplatsen. Lund är redan ur, om övriga nedflyttningsplatser kämpar fyra lag.


Anmäl
2015-10-19 22:37 #1 av: [Carpinus]

I och med att ÖIS vann sin match är de därmed klara för kval till Superettan.


Anmäl
2015-11-01 16:44 #2 av: [Carpinus]

Dalkurd och Trelleborg klara för Superettan, Akropolis och ÖIS får kvala mot Frej om Mjällby om spel i den högre divisionen nästa år. Utsikten och BP flyttas ner till ettan.

Ur i div 1 norra: VSK (de gamla allsvenskarna), Huddinge och Motala och i södergruppen Halmia (tufft år för Hallandsfotbollen!), Eskilsminne (den snabba marschen genom seriesystemet är bruten) samt Lund.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.