22. Arenor

Har du biljett på fel läktare kan du kastas ut

2015-11-17 16:05 #0 av: Jimmy.L

Svenske supportern Johan fick sig en överraskning när han läste det finstilta på sina biljetter inför kvällens EM-rysare på Parken. På biljetterna står det att han riskerar att bli utkastad från playoffdramat om han dyker upp i svenska färger – eller om han hejar på de blågula från läktarplats.

http://www.expressen.se/sport/fotboll/landslaget/svenska-fans-kan-bli-portade-fran-parken/

Anmäl
2015-11-17 16:28 #1 av: Leffe

Va...!

Anmäl
2015-11-18 10:07 #2 av: Martin

Det är inget konstigt, det är så även i Allsvenskan. Fast det står inte uttryckt lika tydligt på biljetterna.

Det var alltså inte förbjudet att heja på Sverige eller bära blågult på matchen igår, däremot skulle de köpt genom förbundet för att få platser på de svenska sektionerna.

I säsongens sista derby HIF - MFF valde ett gäng "MFF-supportrar" (ultrasgrupperingen) att åka upp till HIF och köpa biljetter på annan sektion än bortasektionen för att den var full. De biljetterna annullerades innan matchen. Nu var det även hotfullt i samband med köpen med det var inte därför de annulerades, utan det var för att man inte ville ha dem på fel sektion.
(Sydsvenskan)

mvh Martin
Medarbetare på Djurfoto.IFokus.se

Anmäl
2015-11-18 10:17 #3 av: Leffe

Det kan stämma. Skulle se AIK - Timrå i hockey. Skulle ha Timråträja på mig och blev då tvungen köpa biljett till bortaplatssektionen

Anmäl
2015-11-18 10:49 #4 av: [Carpinus]

Vad som inträffade vid matchen Elfsborg-Blåvitt var väl också ett exempel på hur det kan gå.

http://www.bt.se/boras/valdsam-misshandel-pa-boras-arena-ifk-fans-attackerade-av-elfsborgsanhangare/


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.