01. Allsvenskan

Efter AIK-Blåvitt

2016-04-12 07:55 #0 av: [Carpinus]

Lyssnade "med ett öra" på radiosportens sändning från matchen AIK-Blåvitt, där bisittaren dömde ut matchen, och allra sämst var tydligen Blåvitt som i hans ögon inte verkade ha gjort mycket rätt.

Men kollar man in tidningarna idag så bubblar man över där av entusiasm. En skriver t.ex. . "Vi fick se härliga närkamper och en 90 minuters nervkittlande pangpangshow. Tack för underhållningen, AIK och IFK Göteborg. Inte mycket slår allsvensk fotboll."

Verkar som radioexperten var av den gamla Laban Arnesson-typen, där mållösa matcher var eftersträvansvärt, och att den som ville se mycket mål borde gå på hockey. För tio år sedan klagade man över "nollsvenskan", nu verkar fotbollen vara mer rock´n roll, och det borde ju i så fall bara vara positivt  kan man tycka!

Till vänner av pyroteknik kan meddelas att det enligt rapporterna inte skall ha synts en enda tänd bengal på arenan, och ändå verkar ingen klaga på underhållningen. Mer än radioexperten då...


Anmäl
2016-04-12 19:29 #1 av: GIKmio

Var så länge sedan jag hörde matcher på radiosporten att jag inte längre vet vad dom har för folk som bevakar matcherna.

Sajtvärd för Öl i fokus. Medarbetare på Sport i fokus och Värmland i fokus..

Anmäl
2016-04-12 19:46 #2 av: [Carpinus]

#1 Nej, det är väl bara Christian Olsson man känner igen. Fast nu har jag inhämtat att gårdagens team var Susanna Andrén och Richard Henriksson, den senare med förflutet i Djurgården och Brommapojkarna.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.